Inschrijfformulier

Om de spoedzorg overdag te kunnen waarborgen hanteren wij een postcodebeleid. Dat wil zeggen dat de rijtijd van de praktijk tot bij u thuis maximaal 10-12 minuten mag zijn. U kunt zich inschrijven als patiënt in onze praktijk als u:

  • Woont in ons postcodegebied (zie afbeelding hieronder).

  • Werkt in ons postcode gebied en altijd naar de praktijk kan komen.

* Wanneer u verhuist vanuit ons postcode gebied naar elders in Maastricht of omgeving, verzoeken wij u dringend een andere huisarts te kiezen. In een uitzonderlijk geval kan hiervan afgeweken worden, uitsluitend na overleg met uw huisarts. U moet zich wel realiseren dat wij de spoedzorg dan niet kunnen garanderen.

Wanneer u bij ons patiënt wil worden en binnen bovenstaand postcodegebied woont, dan kunt u onderstaand inschrijfformulier online invullen. Vul per persoon 1 formulier in. Wilt u uw BSN invullen bij bijzonderheden? Door op de knop verzenden te drukken komt uw aanmelding bij de assistentes binnen. Deze aanmelding zal binnen enkele werkdagen verwerkt worden. 

Het is belangrijk dat u bij uw vorige huisarts doorgeeft dat u zich hier heeft ingeschreven. Wij willen u verzoeken om bij een verhuizing u pas over te schrijven naar deze praktijk op het moment dat u ook werkelijk bent verhuisd.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Wij adviseren een kennismakingsgesprek in te plannen wanneer u een uitgebreide medische voorgeschiedenis heeft. Let op! Neem bij uw 1e bezoek aan de praktijk een geldig legitimatiebewijs mee. 

Als laatste willen wij u vragen om ook meteen uw toestemming voor het Landelijk Schakelpunt te regelen.

Dit is van belang wanneer u wilt dat ook de apotheek en de huisartsenpost op de hoogte zijn van uw medische gegevens. 
Voor meer informatie kunt u naar www.volgjezorg.nl gaan of klik HIER voor een instructiefilmpje. 

Aanmelden bij het Landelijk Schakelpunt kunt u op drie manieren doen; in de praktijk mondeling of via een schriftelijk aanmeldformulier óf door het invullen van het online aanmeldformulier. Om u direct online aan te melden klik HIER

Huisarts Aanmelding

Telefoonnummer
043-3614646    
TOETS 1 VOOR SPOED

 Praktijkadres

De Beente 24
6229 AV Maastricht