Huisartsenpraktijk Heugem hecht veel waarde aan de mening van haar patiënten.

In het kader van onze HaZo24 certificering voeren wij in 2021 een patiënttevredenheidsonderzoek uit. Deze vragenlijst neemt maximaal 5 minuten van uw tijd in beslag.

Klik HIER om naar de vragenlijst te gaan.

Dit onderzoek borduurt voort op een eerdere meting (enquête) middels een landelijk gevalideerd instrument (CQ Index Huisartsenzorg).

Wij vinden het belangrijk om de resultaten met u te delen. In 2022 zullen wij een terugkoppeling geven van uw verbetersuggesties en wat we ermee hebben gedaan in onze praktijk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de praktijk.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

 

Terugkoppeling patiënttevredenheidsonderzoek 2019

In 2019 hebben wij in het kader van een tevredenheidsonderzoek uw verbetersuggesties gevraagd middels een kaartje wat u in onze kerstboom kon hangen. Naar aanleiding van uw reacties kunnen wij het volgende terugkoppelen;

De wachttijden worden niet altijd gehaald en dit is intern besproken. De consulttijden zijn verlengd van 10 naar 15 minuten consulten mede i.v.m. de coronapandemie en ook om de wachttijden te beperken. De zorg willen wij graag persoonlijk en deskundig houden en we hopen op uw begrip wanneer de wachttijd niet altijd gehaald wordt.

Daarnaast kregen wij de feedback dat de wachtkamer gehorig is. Wij zijn ons bewust van deze beperking i.v.m. de glazen tussendeur die niet helemaal dicht kan. In het kader hiervan hebben we gekozen voor een ‘zachte’ achtergrondmuziek in de wachtkamer. Mocht u meer verbetersuggesties voor ons hebben vul dan onze nieuwe enquête van 2021 in.

Telefoonnummer
043-3614646    
TOETS 1 VOOR SPOED

 Praktijkadres

De Beente 24
6229 AV Maastricht